Legion Of Destiny (L.O.D.)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Legion Of Destiny (L.O.D.) » Барахолка :) » магазин обуви


магазин обуви

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

На отдых покупал себе брендовые кеды на сайте магазина Хади. А именно заказывал обувь более классического вида, мне понравились кеды TOPAZ C3 https://hadi.com.ua/brands/ Они очень хорошо подошли под мои штаны. Доставку заказывал за пару недель, так как был не уверен в ее пунктуальности, но все же доставка пришла за пару дней.

https://im0-tub-ua.yandex.net/i?id=57c6a70f6e1904aea5d225af65fdf2e3&n=13

0

2

я малому такие хочу взять, гляну у них, спасибо

0

3

Привет, как то кеды под штаны ( немного что - то не подходит ), просто не знаю, конечно может вам и нравится. Как по мне, то лучше кроссовок https://deltasport.ua/store/men/shoes/k … o6728-200/  да почти любую одежду просто лучшего нет, а если они еще и брендовые как NIKE, то это просто супер - стильно, красиво и очень удобно.

0

4

Друзі, можливо, хтось з вас добре орієнтується у світі тактичного взуття? Мене цікавить, де саме краще купувати цю обувку. Напевно, варто шукати в спеціалізованих магазинах або є якісь онлайн-ресурси, де широкий асортимент і надійна якість? Які ваші рекомендації та досвід у цій справі?

0

5

Я сам знайшов чудовий варіант для того аби купити тактичне взуття https://killa.com.ua/uk/katalog/obuv/ . Сайт, на якому ти можеш знайти все, що тобі потрібно, це killa.com.ua. Вони пропонують широкий каталог взуття для активного способу життя, зокрема тактичне. Я сам замовляв там пару ботів, і задоволений якістю і сервісом. Що особливо сподобалося, це різноманітність моделей та розмірів, що задовольнить будь-які вимоги. Також, вони пропонують доставку по всій Україні, що є дуже зручним.

0


Вы здесь » Legion Of Destiny (L.O.D.) » Барахолка :) » магазин обуви